Bilkent Kültür Girişimi Üniversitelerarası Kültür Ürünleri Tasarım Yarışması, 2011.

GRAF 365 Amabalaj Tasarımı I dersi kapsamında tasarlanan yarışma projesi.

“Geçtiğimiz yıl ürün tasarımı dalında birinci olan Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Fırat Eren Gül’ün ‘Sezar ve Kleopatra, Bir Aşk Hikayesi’ isimli tasarımı BKG tarafından üretilip, Sedef Adası’ndaki mağazada ve BKG internet sitesinde satışa sunuldu. Gül, geçen sene yaptığı tasarım ile ilgili olarak, ‘Proje için seçtiğim Sedir Adası Kleopatra Adası olarak da biliniyor, fakat adanın ünü üreyen kumlarından geliyor. Daha az ele alınan Sezar ve Kleopatra’nın hikayesini, illüstrasyon destekli grafik tasarımı ürünleri ile eğlenceli bir biçimde anlattım. Ürünleri set halinde satışa uygun şekilde hazırladım’ dedi.”

Ürün Tasarımı alanında ödül alanlar

Birinci: Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü III. sınıf öğrencisi Fırat Eren Gül’ün “Sezar ve Kleopatra” isimli ürün seti tasarımı – 3000 TL + 500 TL BKG Müze Mağazası Hediye Çeki

İkinci: Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı III. sınıf öğrencisi Gizem Tekeli’nin “Didim Apollon Tapınağı” isimli baharat seti tasarımı – 2000 TL + 500 TL BKG Müze Mağazası Hediye Çeki

Üçüncü: Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı III. sınıf öğrencisi Eda Darıcı’nın Bodrum’u anlatan pop-up’lı kart seti tasarımı – 1000 TL + 500 TL BKG Müze Mağazası Hediye Çeki