GRAFİK TASARIM GÜNLERİ – GRAF017

Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü olarak Grafik Tasarım ve Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerinin akademik ve profesyonel tasarımcılar ile bir araya geldikleri, atölye çalışmaları, sergi ve seminerlerden oluşan etkinliğimiz “Yaşar Üniversitesi Grafik Tasarım Günleri – GRAF017” 08-10 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdik.

08 Mart Çarşamba günü saat 17:00’de Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Rektörlük Fuaye ve Sergi alanında açılan Savaş Çekiç Afiş Sergisi “Son 10 Yıldan Seçkiler” ve 10 Mart Cuma günü saat 10:00’da Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Görevlisi Savaş Çekiç ve Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Doçent Melike Taşçıoğlu’nun sunumlarından oluşan seminerlerimiz büyük katılım ve destek ile gerçekleşmiştir. Atölye çalışmalarına katılan bütün öğrencilerimize, seminerleri katılımları ile zenginleştiren tüm dinleyicilerimize ve en önemlisi üniversitemize konuk olarak etkinliğimizi gerçekleştirmemizi sağlayan iki misafirimize sonsuz teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıl buluşmak dileğiyle.