GRAFİK TASARIM GÜNLERİ / GRAF 018

Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü olarak Grafik Tasarım ve Görsel İletişim Tasarımı öğrencilerinin akademik ve profesyonel tasarımcılar ile bir araya gelebilecekleri, birlikte atölye çalışmaları ve seminerler gerçekleştirebilecekleri, eğitimlerine katkıda bulunacak ve sıra dışı deneyimler kazanabilme şansı yaşayacakları etkinliğimizin dördüncüsünü tamamladık.

Bu yıl 07-09 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz “Yaşar Üniversitesi Grafik Tasarım Günleri – GRAF018” kapsamında davetli tasarımcılarımız; tasarımcı, yazar, eğitmen ve Stuttgart Mimar, Mühendis ve Tasarımcılar Derneği üyesi Ralph Burkhardt ve disiplinler arası tasarımcı, eğitmen, tipograf Yetkin Başarır ile iki günlük atölye çalışmaları ve bir günlük seminer gerçekleştirilmiştir.

Etkinlik kapsamında, 7 Mart Çarşamba günü, Yaşar Üniversitesi Rektörlük Fuaye Alanında Grafik Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (GMK) “36. Grafik Tasarım Sergisi: Ödüllü İşlerden Seçki” sergisi, 8 Mart Perşembe günü K2 Güncel Sanat Merkezi’nde (Büyük Kardıçalı Han, Konak) davetli tasarımcıların sergisi, 9 Mart Cuma günü Yaşar Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu’nda davetli tasarımcıların konuşmaları gerçekleşmiştir.

Atölye çalışmalarına katılan bütün öğrencilerimize, seminerleri katılımları ile zenginleştiren tüm dinleyicilerimize ve en önemlisi üniversitemize konuk olarak etkinliğimizi gerçekleştirmemizi sağlayan iki misafirimize sonsuz teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıl buluşmak dileğiyle.